Buma/Stemra
Geachte heer/mevrouw, Uw bumalicentie (RTV-DIG) voor het jaar 2019 is aangemaakt, hierbij ontvangt u de de licentie Geldig voor uw website op www.ditisholland.eu Overig: Uw website en streamovereenkomst staan op uw prive naam en uw radio is niet ingeschreven bij Kamer van Koophandel De licentie word maandelijks in rekening gebracht door Webhosting Telco. Bijgaand ontvangt u het logo van de Buma/Stemra, het logo van Sena krijgt u rechtstreeks van Sena. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Web Casting Nederland
Ga naar Buma/Stemra
Webhosting Telco
Webhosting Telco Specialist in streaming heeft al bijna 20 jaar ervaring in streaming. Bij ons kun je terecht voor stabiel, betrouwbaar en betaalbaar streamen. Al onze pakketten zijn te beluisteren over de hele wereld. Daarnaast kun je bij ons direct de Sena en Buma rechten regelen.
Ga naar Webhosting Telco
Donateur van Dit is Holland Radio Zanger Vince
Vince, bekend van de singles “Jij & Ik” en “We zijn gelukkig met elkaar” heeft i.s.m. producer/songwriter Martin Sterken de heerlijke zomerschlager “Lange Hete Zomer”opgenomen. Volgens Vince is het nu de juiste tijd om deze vrolijke plaat te lanceren. ‘Ik ging drie weken geleden naar Martin toe om over een nieuwe single te praten en daarbij presenteerde Martin mij de door hem geschreven schlagersong. Het voelde gelijkgoed en we zijn er met het hele team mee aan de slag gegaan. Martin voelt precies aan waar mijn hart ligt: Nederlandstalige liedjes overgoten met een Duitse sound. Volgens mijn fans past dit genre dan ook het beste bij mij’, onthult Vince.De zomerse sferen komen ook terug in de clip die door cameraman Robert Vegt is gemaakt. We hebben besloten om in ons eigen land de zon op te zoeken en dat is fantastisch gelukt op Texel! Want voor de zon hoef je niet altijd naar het buitenland te gaan’, glundert de uit Leeuwarden afkomstige Vince.
Ga naar Donateur van Dit is Holland Radio Zanger Vince
Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes