The Classic illustration brengt nieuwe versie van the Beatles Oh darling uit

The Classic illustration brengt nieuwe versie van the Beatles Oh darling uit

THE CLASSIC ILLUSTATION BRENGT NIEUWE VERSIE VAN BEATLES - HIT
 
The Classic Illustration bracht in 1980 een cover uit van het Beatlessuccesnummer ‘Oh Darling’, in een speciale bewerking van toetsenist/componist Paul Pans. Deze opname werd recent door Paul van onder het stof gehaald en verder uitgebreid om ‘opgepoetst’ en online ‘op de markt’ te komen.  
 
De muziekliefhebber kan alvast genieten van onder meer de prachtige vertolking en de unieke stem van leadzanger Omer Vandormael (Steve Brandon). The Beatles zijn momenteel terug ‘in’, nu hun legendarische LP ‘Abbey Road’, waarop de originele versie van ‘Oh Darling’ staat, net 50 jaar geleden verscheen en opnieuw hoog in de hitlijsten staat, wereldwijd. De coverversie van ‘O Darling’ van The Classic Illustration wordt uitgebracht op het label ‘Old Street Productions’ en gepromoot en verdeeld door D & V, die het beschikbaar stelde voor download en streaming via de gekende portals.
 
The Classic Illustration, het bekende zeskoppige dans- en showorkest uit de jaren ’70, ’80 en ’90 dat tal van Belgische en buitenlandse artiesten begeleidde, scoorde in 1977 twee hits met het internationaal bekende ‘Darling I love You’ en ‘I say Goodbye To You’. Nadien volgden nog kleppers als ‘A Dream Of Memories’, ‘Black-eyed Woman’, ‘We Love The Sound of Beethoven’, ‘young Girl’, ‘Girl, You’re The One I Need’ en ‘I Need Your Love’, allemaal geschreven door Paul Pans. In 2011 verscheen de nieuwe single ‘For You’ en het albumnummer ‘Samen’, in samenwerking met Sonia Pelgrims.
 

  Janoesj
  Friday 25 October 2019 09:39

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes