Sanne Broekman lanceert haar 3e nieuwe single en geniet van het leven

Sanne Broekman lanceert haar 3e nieuwe single en geniet van het leven

Sanne Broekman (22) uit het mooie Buren in Gelderland komt met een prachtig nieuw nummer. “Genieten van het mooie leven”

is de titel en is geschreven door haar vader Jan Broekman, beter bekend als zanger Jantje Bier. Nadat ze eerst “Trouwen is Houden”

had opgenomen om te zingen op een bruiloft, kwam ze met haar debuutsingle “Dans met mij de hele dag” en door deze single heeft deze talentvolle zangeres

het alleen maar drukker gekregen en moest er een vervolg komen. Mijn nieuwe single “Genieten van het mooie leven” is tot stand gekomen doordat ik samen

met mijn vader heb besproken wat ik mooie genres vind. Mijn vader was toen die tijd bezig met zelf nummers schrijven.

Zo heeft hij een beat gevonden en dit nummer geschreven! Ik vertelde hem waar het over moest gaan, lekker positief zoals ik ook in het leven sta!

Er zijn tegenwoordig al zat negatieve dingen, daarom wilde ik een vrolijk en positief nummer dat bij mij past!

En dat is het zeker geworden aldus een zeer tevreden Sanne Broekman. Sanne Broekman is ongeveer 2,5 jaar geleden begonnen met zingen

en begint steeds bekender te worden, en daar gaat zeker geen eind aan komen, voorzichtig wordt er al gesproken over een nieuwe ster in de lijn van Charléne en Sieneke.  
 
Momenteel begint ze aardig uit haar comfortzone  te kruipen en zich op haar gemak te voelen op het  podium.

In het Nederlandstalige lied kan ik goed  mijn emotie kwijt en sinds de scheiding van mijn ouders is zingen voor mij een uitlaatklep! Het  geeft mij een goed gevoel om dan te zingen.  
 
Zij is zij nu dus al bezig met haar 3e eigen Single.  Haar fans kunnen gaan genieten van haar nieuwe  single “Genieten van het mooie leven” wat  Sanne Broekman zelf zeker zal blijven doen !!  

  Janoesj
  Friday 22 May 2020 12:40

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes