Sam Peleriau lanceert binnenkort nieuwe singel Avond aan Zee

Sam Peleriau lanceert binnenkort nieuwe singel Avond aan Zee

Singer-songwriter Sam Peleriau is net papa geworden van de kleine Milo of hij wordt opnieuw papa. Muzikale papa dan wel van zijn tweede single ‘AVOND AAN ZEE’. Sam nam ooit deel aan de talentenjacht THE BAND op vtm maar zette snel na het programma zijn parcours verder.

Na zijn debuutsingle ‘RIJSTPAP MET EEN GOUDEN LEPEL’ is hij er met zijn opvolger ‘AVOND AAN ZEE’. Toch ziet Sam deze single niet als opvolger.

SAM: “Die eerste track was voor mij eerder een nul-single. Die track hebben wij online gezet na dat ik het nummer schreef voor een overleden kennis. Na de plechtigheid kreeg ik vaak de vraag om het nummer te gaan brengen op begrafenissen maar dat zag ik niet meteen zitten. Maar omdat de vraag rondom mij bleef komen hebben wij beslist dat nummer toch aan te bieden. Vandaar dat ik ‘AVOND AAN ZEE’ voor mezelf zie als eerste single. Heel spannend allemaal.”

Het nummer gaat er over dat één locatie vele verhalen kent.

SAM: “Elke plek op deze wereldbol kent verschillende verhalen. Verhalen van plezier maar evengoed zijn daar al emmers tranen gevloeid. Dat is even waar met de zee, waar je als verliefd stelletje bij een ondergaande zon die eerste kus waagt, maar ook de plek waar mensen gaan uitwaaien als alles iets te hard op je schouders drukt. Soms liggen geluk en verdriet héél dicht bij elkaar op één locatie.”

  Janoesj
  Thursday 18 April 2019 23:03

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes