PC Brown walst met zwierig ‘Je t’aime, Je t’ aime Cherie’ de zomer in!

PC Brown walst met zwierig ‘Je t’aime, Je t’ aime Cherie’ de zomer in!

Een dijk van een stem, hagelwitte tanden en immer piekfijn uitgedost: PC Brown weet hoe hij z’n publiek moet bespelen.  Ook over zijn muziekkeuze is wat te zeggen.  PC Brown is absoluut niet voor één stijl te vatten: van disco tot motown en deze zomer zelfs een zwierig walsje als nieuwe zomertopper!
 
PC Brown is een veelzijdige artiest die de kneepjes van het métier al heel vroeg leerde.  Het podium is zijn tweede thuis en sinds vorig jaar pikte PC Brown de draad van het artiestenleven graag weer op. Dat deed hij met twee succesvolle singles ‘Cherie Moana Marie’ en ‘Kussen In Het Donker’.  Qua stijl twee totaal verschillende nummers; wat de veelzijdigheid van de man nog maar eens in de verf zet.
 
Voor z’n nieuwe zomersingle ging PC Brown een heel stuk terug in de tijd.  In 1974 had de Jamaicaanse zanger James Lloyd een wereldhit met ‘Je ’t aime, je t ‘ aime chérie’; een zwierig walsje dat doet dromen van een Zuiders terras in Napels waar de liefde hoogtij viert.  
 
PC Brown sprak Bart Herman aan om op de wiegende melodie een passende Nederlandse tekst te verzinnen. Producer Laurens Van Wessel ging aan de slag om ‘Je ’t aime, Je t’Aime Chérie’ ‘2019-proof’ te maken.  En het resultaat mag er zijn!  “‘Je ’t aime, Je t’Aime Chérie’ is een mooi zomers nummer en en ik hoop dat het goed onthaald wordt ” aldus een superenthousiaste PC Brown.

  Janoesj
  Wednesday 19 June 2019 17:03

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes