Nieuwe single Willem Barth heet NOOIT GENOEG

Nieuwe single Willem Barth heet NOOIT GENOEG

Nieuwe single Willem Bart heet NOOIT GENOEG

Zo’n 20 jaar ondertussen alweer is Willem Barth op de podia te vinden. Wat destijds voorzichtig begon met wat koorwerk in een studio, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een mooie muzikale carrière waarin vanaf dag één sprake is van een stijgende lijn.

‘Ik Wil Niet Weten Hoe Het Is’, ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Aan Alle Mooie Meiden’, ‘Lieve Heer, Heb Medelij’, ‘Ik Geef Me Over’, ‘Al Word Ik Dan Wat Ouder’, ‘Zakken Naar De Grond’, ze zijn slechts een kleine greep uit het zeer succesvolle aanbod van de zanger. Onlangs zette Willem zijn handtekening onder een overeenkomst met Nationale Artiesten Parade waardoor de komende jaren zijn muziek via dit jonge van, ”A-tot-Hit”-platenlabel zal worden uitgebracht.

Te beginnen met ‘Nooit Genoeg’ dat vanaf 10 april verkrijgbaar is via de bekende download- en streamingkanalen. Het origineel is van Ray Charles, Femke Reuvers zorgde voor de tekstbewerking van het nummer en Frank Verkooyen is verantwoordelijk voor de productie van deze enerverende en uiterst verrassende single. Deze swingende track over je geliefde die blijkbaar het beste nog niet goed genoeg vindt, slaat muzikaal gezien bruggen tussen toen en nu. Opgenomen in The Boom! Music in Breda zou ‘Nooit Genoeg’ van Willem Barth wel eens dé verrassing van dit voorjaar kunnen gaan worden!

  Janoesj
  Wednesday 10 April 2019 08:55

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes