Niels van Kollenburg komt met feestelijke single “Geweldig”

Niels van Kollenburg komt met feestelijke single “Geweldig”

‘Geweldig’ is de nieuwe single van Niels van Kollenburg. Deze uit Brabant (Den Bosch) afkomstige zanger ontwikkelt zich in razendsnel tempo.

De door Niels zelf geschreven singles “Waar ik voor leef” (2018) en “Jij laat me zweven” (2019) waren de eerste echte kennismakingen

met deze enthousiaste en gedreven zanger. Ze werden direct positief ontvangen door media en publiek.

De muziek waar Niels voor staat is net zo veelzijdig als deze artiest zelf, maar zijn telkens dansbare meezingers met een vrolijk tintje.
 
Met zijn nieuwe single gaat hij dit keer voor een gouden oude van Ronnie Tober uit 1965. Deze heeft hij door Randy Watzeels van RWM studio

naar een hedendaagse catchy sound om laten toveren.  Het resultaat mag er zeker zijn, een feestelijke kroegenplaat die je al snel mee wilt zingen. 

‘De single wordt erg goed ontvangen tijdens de optredens waar ik hem al gezongen heb. Er breekt nu een spannende tijd aan of de radio en TV

ook deze single weer zullen omarmen’, aldus een enthousiaste Niels
 
De nieuwe feestplaat van Niels van Kollenburg wordt wederom uitgebracht onder het Party Bob Music label, onderdeel van Berk Music.

In samenwerking met Showtime Den Bosch heeft Niels een fraaie bijpassende videoclip opgenomen met een leuke bijpassende verhaallijn.
 
De single “Geweldig” is verkrijgbaar vanaf 7 februari ’20 en is te downloaden en streamen via de bekende platforms.

  Janoesj
  Saturday 08 February 2020 09:18

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes