N!CK gaat voor een stevige song met zijn nieuwste single " Ik wil jou"

N!CK gaat voor een stevige song met zijn nieuwste single " Ik wil jou"

Zijn eerste single "Verslingerd aan jou" zorgde vorig jaar al voor wat erkenning in het Nederlandstalige circuit. Ondertussen zijn er al wat maanden verstreken

maar Nick heeft niet stil gezeten. "Voor het eerst ben ik zelf in mijn pen gekropen, wat zich ook zal vertalen in enkele nieuwe nummers" vertelt Nick

met enige trots. Met de opvolger "Ik wil jou" ruilt Nick het eerder zomerse en zwoele tempo van "Verslingerd aan jou" voor iets stevigere muziek.

Ook bij deze song herken je Nick's eigenheid! Zijn typische stemkleur en stembereik komen helemaal tot zijn recht. "'Ik wil jou' is helemaal mijn dada"

zoals Nick het zelf omschrijft, wellicht ook omdat hij voor deze song zelf de tekst heeft geschreven. "Ik ervaar een andere beleving" In die verschillende jaren

dat ik als zanger bezig ben, blijf ik ontdekken en evolueren. In tegenstelling tot vroeger waar ik mij beperkte tot het zingen, werk ik nu mee op verschillende vlakken.

Ik schrijf nu eigen teksten en heb ook mijn inbreng en ideeën over de manier waarop we opnemen, mixen, release aanpakken, ... We voeren enkel uit waar ik me zelf goed bij voel.

Dit alles zorgt ervoor dat de beleving tijdens het zingen veel intenser is geworden. Meer 'N!CK' kan een nummer niet zijn, het voelt allemaal heel natuurlijk aan en daar hou ik van!

"We blijven ambitieus" Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik met dit team van mensen mag en kan werken. Dit team zorgt ervoor

dat ik alles op mijn eigen manier kan doen en ik daar ook gelukkig van wordt. Dit geeft mij enorm veel energie en voldoening.

  Janoesj
  Thursday 25 June 2020 18:05

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes