Miréya Derksen, meeslepend, veelzijdig en vernieuwend met ‘Gypsy Fire’

Miréya Derksen, meeslepend, veelzijdig en vernieuwend met ‘Gypsy Fire’

Toen Miréya een aantal demo’s beluisterde bij componist/ tekstschrijver Bruce Smith, werd ze meteen gepakt door dit meeslepende liedje,

wat Bruce samen schreef met de Zweedse componisten Peter Hägerås en Hannah Holgersson.

Bruce is geen onbekende, want hij componeerde niet alleen werk voor een groot aantal Nederlandse artiesten, maar ook voor het Nationale Songfestival (Glennis Grace).  
 
Miréya liet door Hans Rusche (Muziekproducties) een eigentijdse productie maken met echte Spaanse gitaren. Zelf is ze verantwoordelijk voor de arrangementen.

Ze experimenteert graag met verschillende muziekstijlen en die veelzijdigheid horen we terug in haar nieuwe single ‘Gypsy Fire’ uitgebracht met een prachtige videoclip,

waarin ze passie en liefde bezingt. Gypsy Fire is te streamen en te downloaden op de bekende platforms.  
 
Miréya heeft een stembereik van meer dan 3 octaven en zingt een breed repertoire: van Christina Aquilera en Within Temptation tot classical cross-over.

Met haar bijzondere stem en performance trekt ze internationaal steeds meer aandacht.

Tijdens de tv audities van ‘Das Supertalent’ (Duitse tv zender RTL ), oogstte ze als 17jarige met haar zang zowel bij de jury als het publiek grote bewonderingen kreeg een staande ovatie.

In de afgelopen jaren zijn er 2 buitenlandse fanclubs voor haar opgericht en deze zomer was ze in Amerika voor studio opnames en een gastoptreden bij de zangeres Anastasia Lee.
 
Anastasia Lee heeft bijna 10 miljoen views op YouTube. Met de formatie ‘Tre Principesse’ behaalde ze eerder de 2e plaats op de billboards classics & classical crossover.

In 2018 ontving ‘Tre Principesse’ de Wisconsin Area Music Industry Awards voor ‘Album of the Year’ en ‘New Artist of the Year’. 

Voor het volgende album van ‘Tre Principesse’ heeft Miréya afgelopen zomer als special guest een aantal nummers met hen mogen opnemen bij Rock Garden Studio in Appleton.
 
Miréya hoopt in de toekomst vaker met internationale artiesten te mogen samenwerken.

Ze houdt van muzikale uitdagingen en we gaan beslist meer van dit veelzijdige zangtalent horen.

Voor de release en promotie is Miréya een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

  Janoesj
  Thursday 12 September 2019 18:30

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes