Michael Lanzo zet 2020 in met stevig ambiancenummer!

Michael Lanzo zet 2020 in met stevig ambiancenummer!

Michael Lanzo is een tevreden man.  Nadat hij vorig najaar zijn tweede album ‘Geloof, Hoop En Liefde’ voorstelde in ‘zijn’ Izegem

is de Westvlaamse zanger van plan om ook van 2020 een schitterend jaar te maken.  Met zijn nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpscafé’ is hij alvast goed op weg!
Nadat Michael eind september van vorig jaar de poppy single ‘Weekend’ uitbracht; werd een week later zijn tweede album ‘Geloof, Hoop En Liefde’ aan de fans voorgesteld.  

Het werd de start van een druk najaar en ook de eerste maanden van het nieuwe jaar kondigen zich allesbehalve kalm aan. 

Daar zit Michaels nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpscafé’ zeker voor iets tussen.“Het nummer is me op het lijf geschreven,” steekt Michael van wal. 

En dan heeft hij het ongetwijfeld over zijn eigen café ‘De Toerist’ waar fans en sympathisanten graag vertoeven.  “Het is een plek waar ik heel graag kom.

Ik ben ook iemand die graag tussen de mensen staat; hun verhalen aanhoort en een lach en een traan met hen deelt,” weet hij.
Het nummer is één van de tracks van Michaels nieuwe album en werd geschreven door Chris Van Hoof, die ook instaat voor het management van de zanger. 

“Chris kent me goed en voelt ook perfect aan welke nummers bij me passen,” vertel Michael.  “Voor ‘Dat Kleine Dorpscafé’ wist ze perfect de sfeer vast te liggen

zoals ik ze dagelijks in ‘De Toerist’ ervaar: een gezellig café waar de deur voor iedereen open staat, waar gezelligheid heerst én muziek nooit ver weg is.”
 

VDM Produkties  info@vdmprodukties.be      

  Janoesj
  Friday 31 January 2020 08:39

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes