Josje brengt met ‘Laat Ze Maar’ eerste nieuwe muziek in 1,5 jaar uit

Josje brengt met ‘Laat Ze Maar’ eerste nieuwe muziek in 1,5 jaar uit

Na anderhalf jaar stilte heeft Josje Huisman, voormalig lid van K3, een nieuwe single uitgebracht. ‘Laat Ze Maar’ is de opvolger van ‘Gasolina’, haar eerste solosingle. Ze lanceerde ook meteen een videoclip, waarin ze zwanger te zien is. Josje beviel enkele maanden geleden van haar eerste kindje, zoontje Kamari. Een volledig album zit er voorlopig overigens niet in. “Ik ben met nieuwe muziek bezig, maar een album is een work in progress”, klinkt het. Het is nu afwachten of ‘Laat Ze Maar’ het beter doet dan ‘Gasolina’, het lied dat tegenvallende resultaten haalde in de hitparades.

Josje slaat terug naar haters in nieuwe clip

We hebben er anderhalf jaar op moeten wachten, maar eindelijk is Josje terug met nieuwe muziek. Met het nummer Laat Ze Maar, rekent de ex-K3 zangeres af met haar haters.

“Laat ze maar denken, van alles over ons zeggen. Wij weten toch wel hoe het voelt”, zingt Josje in haar nieuwe single. In de videoclip zien we een zwangere Josje, die wordt belaagd door fans die een selfie met de zangeres willen maken. Door alle fans wringt Josje zich naar haar auto, waar ze haar vriend in de armen vliegt.

Laat Ze Maar is de opvolger van het veelbesproken Gasolina. Ondanks de gemengde reacties was het nummer een succes op YouTube, met maar liefst 1,6 miljoen weergaven.

  Janoesj
  Friday 12 April 2019 23:11

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes