Dina Rodrigues komt met een regelrechte zomersingel naar buiten

Dina Rodrigues komt met een regelrechte zomersingel naar buiten

De in Roeselare wonende Portugese zangeres Dina Rodrigues komt met een regelrechte zomersingel naar buiten. Een luchtig, goed in het oor klinkend nummer. Het werd een ware zoektocht voor Dina en haar management, ze wisten precies wat ze nodig hadden maar vonden het maar niet. Er werden mensen van overal ter wereld aangeschreven om het zomerse nummer voor Dina te schrijven en tenslotte waren het mensen uit Brazilië die het nummer aanbrachten.

De namen Vitor Queiroz – André Rafael – Ico Moreira zullen niemand van hier wijzer maken maar in Brazilië zijn ze niet aan hun proefstuk, zij schreven voor Dina een totaal nieuw nummer, die nooit eerder werd uitgebracht.

Voor de productie werd Filip Martens aangesproken en voor de noodzakelijke accordeonpartij werd beroep gedaan op monsieur ‘Le Grand Julot’ Eddy Govert uit Brugge. Voor het koorwerk werd beroep gedaan op de Portugese zangeres Monica Pires die het in een studio in Portugal inzong. Het hele zaakje werd opgenomen en gemixt in de studio van Sterman & Cook te Eeklo.

Voor de clip werd beroep gedaan op het team van Iceberg Ahaed en de locaties voor de opnames waren Place To Party in Torhout en Viva Verne in Roeselare. De choreografie was in handen van Ricardo Oliveira Ferreira , die samen met de meisje van zijn dansschool Dancar de act in elkaar staken.

  Janoesj
  Tuesday 18 June 2019 10:54

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes