De weder opstanding van Allez Alles is een Feit

De weder opstanding van Allez Alles is een Feit

Meer dan 35 jaar zijn verstreken sinds het plotse einde van "Allez Allez" begin jaren 80. maar dit zootje ongeregeld kan nog altijd zijn mannetje staan op een podium en de band met de vele fans is gebleven. Onlangs besloten ze terug de podia op te zoeken om hun twee albums live te brengen, maar er was ook nieuw werk. Marie Delsaux treedt toe als zangeres. Marka, Kris, Roland Bindi en nieuwkomer-gitarist Paul Curtiz nemen de rest van de vocals voor hun rekening. Roby Bindels zingt nog steeds niet: hij blijft bij zijn drums.

De nieuwe single is een oprecht eerbetoon aan één van de beste acteurs aller tijden: Sir Sean Connery. Van James Bond tot Indiana Jones, Allez Allez is altijd vol bewondering geweest voor deze buitengewone man, en de look en de uitstraling van het Bond-personage. Reeds in de jaren 80 zag je al aan de vintage styling van Allez Allez dat de groepsleden allemaal een beetje op hem wilden lijken (nou ja, behalve de zanger ;-)

“Ondertussen zijn we allen een beetje ouder en ook Sir Sean Connery (met alle respect). De tijd verstrijkt daarom vinden we het belangrijk om de mensen te vertellen dat we nog steeds van hem houden, en dat we van hen houden…. We schreven dit nummer in de gekke hoop dat het ook door Sir Sean Connery zelf zou gehoord (en misschien wel gewaardeerd) zou worden. Maar het idee was vooral ook om iedereen te laten lachen en met ons te zingen en dansen.”

  Janoesj
  Thursday 18 April 2019 23:09

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes