De populaire volkszanger Rudy de Wit laat weer van zich horen met een geweldige nieuwe single ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’.

De populaire volkszanger Rudy de Wit laat weer van zich horen met een geweldige nieuwe single ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’.

De populaire volkszanger Rudy de Wit laat weer van zich horen met een geweldige nieuwe single ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’. Hiervoor sloeg hij voor het eerst sinds vier jaar weer de handen ineenmet producer Harald Queens, die Rudy eerder hielp aan de grootste hits uit zijn carrière zoals ‘Sweet Love’, ‘Kom Bij Mij’en ‘Ga Met Me Mee’. Het resultaat is een vrolijke zomerse track, die overgoten is met het typische Harald Queens sausje. De nieuwe single ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’is weer een échteRudy de Wit knalleren de verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een gloednieuw album van Rudy de Wit, welke later dit jaar zal verschijnen. ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’wordt uiteraard ondersteund door een videoclipdie op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is

  Janoesj
  Friday 04 June 2021 17:22

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes