De nieuwe single van Stefan Mondial, ‘Is Het Echt Te Laat’

De nieuwe single van Stefan Mondial, ‘Is Het Echt Te Laat’

Hoe mooi, vertrouwd en uniek kan het Volkse Repertoire nog klinken en zoveel mensen raken en blij maken. Het begint zoals altijd bij het liedje,

de puurheid en het geloofwaardige, want geen ander genre is zo direct als het Hollandse Lied.
 
De nieuwe single van Stefan Mondial, ‘Is Het Echt Te Laat’ is nu het allermooiste voorbeeld, want hierin worden alle muzikale klanken gehoord dat een Volks Liedje laat opvallen.
 
De uit Groenlo afkomstige sympathieke zanger, die al vanaf de jaren 90 vele singles heeft uitgebracht, en dan nog niet misschien de grote Hit heeft gehad, timmert al jaren aan de weg.

Hij bepaalt zijn eigen muzikale levensweg, met passie en vult dat in met een opmerkelijk uniek stemgeluid, dat hem meer dan onderscheidt van de vele zangers en zangeressen.
 
Het Volkse genre is onmiskenbaar zijn DNA, en heeft daarmee al op vele podia dat met velen gedeeld, van Radio tot Televisie.
 
Tijd om nu door alle schijnwerpers uitgelicht te worden en samen met het succesvolle Schrijvers-Producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar,

die als geen ander vele successen behaalt hebben in met name dit genre, is er een nieuwe weg in geslagen dat zou moeten kunnen leiden tot succes.
 

  Janoesj
  Saturday 18 April 2020 07:32

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes