De 43 jarige Pascal van der Schagt uit Putten komt met zijn nieuwe single “liefste blijf bij me”

De 43 jarige Pascal van der Schagt uit Putten komt met zijn nieuwe single “liefste blijf bij me”

PASCAL VAN DER SCHAGT is sinds 2017 professioneel bezig in de muziekwereld.

 In 2018 heeft Pascal de halve finale gehaald bij de landelijke talentenjacht ‘Winterstar.’ Naast dat dit “een mooie leerschool is geweest” heeft Pascal hier veel complimenten gehad en dit was een motivatie om een eigen single uit te brengen.

In 2018 heeft Pascal een cover opgenomen van het nummer “Mooi is het leven” van Wesley. Hier kreeg hij dusdanig veel positieve reacties op, dat hij alles op alles wilde zetten om door te breken in de muziekwereld.

In november 2018 kwam pascal  met zijn debuutsingle ‘Jij bent de vrouw’ is zijn droom dan eindelijk uitgekomen.

Op de melodie van Glenn Medeiros ‘Nothing’s gonna change my love for you’ heeft Pascal zelf een tekst geschreven .

In januari 2019 is pascal een samenwerking aangegaan met anro-producties voor een jaar ,in dit jaar zullen 3 nieuwe singles uitkomen. Waarvan de nieuwe single”  Liefste blijf bij me” de eerste is .

Daarna heeft Roy Otters van ANRO Producties VOF een nieuw arrangement gemaakt op het lied, waardoor het nu een heerlijk uptempo nummer is geworden. De lekkere beat  maken het nummer heerlijk dansbaar, herkenbaar en compleet.

De bijpassende videoclip, is gemaakt door Patrick van der Worp van Perfect Clips.

Pascal is ontzettend trots op dit nummer en het verloop van zijn carrière tot dusver. Maar hij vergeet ook zeker zijn fans, vrienden en familie die aldus Pascal “altijd achter me staan, wat ik ook doe.”

Ook dit jaar is pascal doorgedrongen tot de halve finale van de landelijke talentenjacht Winterstar hij zal op 20 april zijn best doen om in de finale te komen . Aldus pascal we gaan ervoor en zal zeker hier zijn nieuwe single te horen brengen .

  Janoesj
  Wednesday 10 April 2019 19:36

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes