Buren van de Brandweer & Veul Gère presenteren met trots de nieuwe Waailand Feest!val anthem "Alles Kan Kapot"!

Buren van de Brandweer & Veul Gère presenteren met trots de nieuwe Waailand Feest!val anthem "Alles Kan Kapot"!

N DRIE, TWEE, EEN.. BUREN VAN DE BRANDWEER & VEUL GERE KNALLEN DE NIEUWE TRACK "ALLES KAN KAPOT" ONLINE!
 
Vanaf vandaag kan écht alles kapot.. Buren van de Brandweer & Veul Gère presenteren met trots de nieuwe Waailand Feest!val anthem "Alles Kan Kapot"!
Pomp de track eindeloos door je speakers en zet je zelf aanwezig voor Waailand Feest!val 2019.. Alles Kan Kapot!
 

eul Gère is opgericht in 2006 in Kruikenstad (Tilburg). Na twee jaar op kleine schaal nummers uit te brengen is er in 2008 door Veul Gère besloten een samenwerking te starten met een artiest van internationale allure, welke ze toevallig tegen kwamen bij de bushalte. Uit het gesprek hier is de eerste cd-single gekomen "De Kroegentocht", samen met Peter Smulders. De eerste single is opgenomen in Diessen, in de studio bij Remco Heuvelmans. Dit is tevens de eerste single geweest welke op grote schaal uitgegeven is. De single werd gelijk opgepakt door Drie Uurkes Vooraf van Omroep Brabant en bij Rijk en van Brabant op Radio 8FM.

  • In 2010 werd de single "De Zit Wel Snor" uitgebracht, op de melodie van kamelenrace van de kermis. In het nummer worden onder meer de snorren van Sinterklaas, Ted de Braak, Chiel Montange, Ron Jermey, Ome Cor en Johan Derksen geëerd. De clip van het nummer werd gemaakt door "Clips en Zo". Het nummer werd onder andere door RTL Boulevard opgepakt. Vanaf 2011 wordt de clip productie gedaan door Wessel Productions.
  • In 2013 besluit Veul Gère met een andere top artiest samen te werken, met Clown Bassie werd de Bassie en Adriaan klassieker 'Onze Auto Rijdt Op Alchohol' nieuw leven in geblazen. De clip werd samen met Bassie opgenomen en door Bassie geproduceerd. De CD presentatie van dit nummer heeft plaatsgevonden bij Café Brandpunt. Tijdens de CD presentatie heeft Peter Smulders zijn laatste publieke optreden gegeven voor zijn overlijden. In 2013 wordt er door Broodje Jantje een broodje naar Veul Gère vernoemd.
  • In 2014 komt "De Gròzzie van Mèn Buurvrouw (Derin, deruit)" uit. Het nummer bereikt al snel een cult status, en bij Giel Beelen wint Veul Gère de prijs voor minst slechte carnavalsnummer. Binnen no-time heeft het nummer al meer dan 1.000.000 views op YouTube. Het nummer wordt tweede bij 'Kies Je Kraker' van Omroep Brabant. Het nummer haalt de tweede plaats in de lokale Spotify meest-gedraaide-nummers lijst.
  • In 2016 wint Veul Gère wederom de prijs voor minst slechte carnavalsnummer van Giel Beelen, met "Wa Trèkte Aon?!". Het nummer wordt tweede bij 'Kies Je Kraker' van Omroep Brabant. [1]

Buren van de Brandweer ontvlamt sinds 2014 iedere horeca locatie, feesttent en festival.

Ze transformeert het publiek binnen 60 minuten in pyromanen die de drang hebben om vlam te vatten.

De track “Pilsies voor de vat” heeft al meer dan 280.000 streams te pakken en de opvolger “Lekker Pik” staat op het punt om dit te overtreffen.

Met meer dan 120 shows in binnen- en buitenland was 2017 een bizar jaar.

Zo stond Buren van de Brandweer onder andere op festivals als: Decibel Outdoor, Defqon 1. en We Are Electric.

Buren van de Brandweer is klaar voor 2018. Naast eigen singles komen er collabs en remixen uit en is de festival agenda nu al goed gevuld.

  Janoesj
  Friday 13 September 2019 07:38

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes