Bernardo lanceert nieuw single Klokslag Half 12

Bernardo lanceert nieuw single Klokslag Half 12

Dat iedere verandering niet persé een verbetering hoeft te zijn heeft Bernardo persoonlijk  ondervonden.

De zanger uit Haarlem dacht dat hij na de lancering van z’n in 2019 gelanceerde debuutsingle ‘Je loog en bedroog’ ,

de opvolger qua tempo iets hoger moest worden. De tijd heeft inmiddels geleerd dat ‘Ik hou je vast’ waarvan de release afgelopen december plaatsvond,

toch niet de verwachting heeft gebracht waar hij op had gehoopt.  Met z’n nieuwe paradeplaatje “Om klokslag half 10” keert Bernardo terug naar de rustige stijl

waar hij ook erg van geniet. ‘Het nummer begint met een  fantastische accordeonpartij die door Danièl Metz is ingespeeld en nodigt uit om je oren te spitsen naar wat komen gaat

. Al luisterend kom je erachter dat het onderwerp vriendschap en geld is. Als je geen geld meer hebt blijken ‘vrienden’ geen belangstelling meer in je te tonen.

Je zoekt dan je heil op in de kroeg met andere lotgenoten’, meent Bernardo.
 
Op het moment dat ik in de studio kwam om over mijn nieuwe single te praten had ik nog geen idee waar het allemaal op uit zou draaien.

‘Ik had 10 zinnetjes opgeschreven die me de afgelopen tijd bezig hielden. Nadat Frank het lijstje bekeek, viel meteen de zin “Om klokslag half 10” op.

Frank zei….”dat is hem”. Die titel valt op en blijft hangen. Samen met Frank heb ik meegeschreven aan de tekst’, glundert Bernardo.
 
De verhaallijn zie je terug in de videoclip die opgenomen  is door Robert Vegt ( RTV Mediaproductie).  De beelden zijn o.a. geschoten bij Café Bert in Haarlem. 

Dit café voldoet volgens Bernardo aan alle verwachtingen  die je voor ogen hebt als je denkt aan een bruin café.  
 
Opvallende kijkers zullen als gastspeler Ray Benjamin  herkennen. Hij heeft sinds kort een relatie met Deveney  de dochter van Bernardo.

  Janoesj
  Saturday 14 March 2020 14:04

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes